Beste service, aan de Laagste Prijs!
Gratis advies-waardebepaling.

GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN

Afdrukken

U verkoopt?

U hebt besloten om uw eigendom te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt, wij begeleiden u bij de verkoop van uw vastgoed. Wij maken voor u een correcte waardebepaling, een goede prijsbepaling in overleg met u als eigenaar is onontbeerlijk en zorgt ontegensprekelijk voor een vlotte verkoop binnen een redelijke termijn.

U als eigenaar bepaalt uiteraard zelf, tegen welke prijs u uw eigendom wenst te verkopen. Wij zorgen voor de opmaak van het volledig verkoopsdossier met o.a:

  • Uitgebreide beschrijving van de eigendom
  • Aanvragen kadastrale gegevens
  • Aanvragen stedenbouwkundige inlichtingen
  • Aanvragen certificaten ( EPC, electriciteit,…)

De plaatsbezoeken met kandidaat-kopers worden door ons begeleid. De verkoopsovereenkomst wordt door ons opgesteld in overleg met de notarissen (elke partij heeft vrije keuze van notaris). Publiciteit Het onder aandacht brengen van uw eigendom is een enorm belangrijke stap in het verkoopproces, vandaar dat wij met verschillende publiciteitskanalen werken.

Wij zorgen voor een aantrekkelijke voorstelling van uw eigendom op alle relevante websites, alsook in meerdere magazines en kranten.

Online publiciteit

Verkoopsaffiches

Onze grote, opvallende verkoopsaffiches (driehoekspanelen) zijn nog steeds een publicitair verkoopsmedium, die veel reacties teweegbrengen.  Het onder de aandacht brengen van uw eigendom is een enorme belangrijke stap in het verkoopproces, vandaar dat wij met verschillende publiciteitskanalen werken.

Offline publiciteit

Reeds 30 jaar zijn wij een vaste waarde in de regionale krant "De Streekkrant".  U vindt er ons terug met een volledige pagina!  Variërend van elk type vastgoed publiceren wij in het "Vlan Immo Magazine", "Hebbes" magazine, de "Zondagskrant" en "De Beiaard".  Tevens krijgt uw eigendom een unieke plaats in één van onze 6 etalages.

Verkochte panden

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!